Selectie van het walking dinner menu
Bij een walking dinner krijg je verschillende voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en toetjes. Het menu bestaat uit 5 van de 6 mooi gepresenteerde borden, die in de loop van de avond worden uitgeserveerd. Dit werkt overigens ook goed voor een lunch.
Eerste bord:
Tortellini met ricotta en paddenstoelen met gouden saus van saffraan.
Champignon Ravioli geserveerd met een truffelbotersaus.
Tortellini met ricotta en rucola in een boter saus.
Grote krab tortilla met een kreeftensaus en zee asperges.
Drie citrusvruchtensalades met groene pepers, gekonfijte gember en knapperige salsa.
Watermeloen- en feta-salade met gemarineerde olijven en ingemaakte citroen.
Tweede bord:
Gerookte zalm geserveerd met salade en gouden biet.
Kabeljauw met za’atar en een salsa van olijven en ingemaakte citroenen. (geroosterde bloemkool ter vervanging van de vis voor de vegetariërs)
Confituur van heilbot met prei en venkel.
Gegrilde coquilles met geitenkaas crème brûlée en coppa di Livar geserveerd in een coquilleschelp.
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met bejeweled quinoa salade.
Gebakken makreel met verse kokosnoot- en pindasalade.
Derde bord: (Soepje)
Zoete aardappelen-, wortel- en pompoen met pesto-soep
Soep van bospaddentoelen en cannellinibonen met langzaam gegaard buikspek.
Bretonse vissoep met rouille en knoflookcroutons.
Soep van aardperen met hazelnoot en spinaziepesto.
Soep van erwten met gerolde geitenkaascroutons.
Vierde bord:
Eendenborst met salade en bramen. (geroosterde halloumi voor de vegetariers)
Met ahornsiroop gemarineerd varkensfilet met gekruide pompoen en salie.
Geroosterde runderhaas geserveerd met een komkommer-kimchi en verse pruimen. (Portabello champignon ter vervanging van het rundvlees voor vegetariërs)
Lam of flank steak op een bed van groene asperges en spinazie geserveerd met olijven en kappertjes-salsa.
Kip supremes met geroosterde knoflook en dragon brioche pudding, geserveerd met zomererwtjes.(de geroosterde kip supreme kan worden vervangen door tofu voor vegetariërs)
Hertenfilet met dadel-labneh, bramen en pinda-crumble.
Vijfde bord: (Dessert)
Tiramisu, individueel geserveerd met een natuurlijk vleugje goud!
Aardbeien- en rozen-Eton Mess.
Individuele Limoncello Tiramisu met een chocolade cupje gevuld met een limoncello ‘shot’.
Chocolademousse en stracciatellamousse met een kletskop.
Hangop van ricotta met zwarte bessen en rabarber.
Kaasplankje met kletzenbrood, chutney en walnoten.
Indien gewenst wordt de 5e en laatste gang, geserveerd als ‘grazing table’ een tafel vol kaas, fruit, noten, crackers en brood om de rest van de avond van te snoepen.