Voorbeeld van een
bruiloft diner

Voor dit voorbeeld gebruiken we een bruiloft met een vintage Thema en een Belgische bruidegom.

Voorgerecht

Vanaf 14:30 kun je Pimm’s serveren met aardbeien, komkommer, munt en ijs. Met daaropvolgend een watermeloen trouwtaart, met roomijs en extra watermeloen op ijsstokjes.

Hoofdgerecht

Met daaropvolgend een ontspannen BBQ, denk aan:

  • Een varken aan spit;
  • Steaks;
  • Wilde zalm.
Bijgerechten

In vintage kratjes zaten verse broodjes, met verschillende kruidenboters, olie en olijven, noten en zaden, Himalaya zout. Geserveerd met verse salade met bloemen groenten in glazen schalen en gekruide popcorn in glazen potten.

Desserts

Belgische wafel bar, met Belgische chocola, kersen, room en verschillende toppings. Ook werd er koffie en thee geserveerd.

Oh, Het dansen kon niet beginnen zonder een lekkere snack, dus werden er puntzakken friet en groenten uitgedeeld met Belgische mayo.

Buiten bij het kampvuur waren er DIY kits om marshmallows te roosteren.

Decoratie

De bijgerechten kunnen geserveerd worden naar uw smaak, in dit geval koos de bruid voor vintage kratjes en glazen. Prachtig!Op de tafel stonden kannen water en ijs, citroen, verschillende verse kruiden, lavendel en rozemarijn.
(Alles vers- en geweldig om muggen tegen te gaan!)

Neem contact met mij op

Reviews van klanten?

Met een gemiddelde van 5 sterren op Facebook en Google ben ik toch altijd nog opzoek naar manieren om de maaltijden nog beter te laten smaken! Laat je review achter op Facebook of Google